Цена и Доставка

провери по телефона

ОБАДЕТЕ НИ СЕ

Сигурен сайт

100% сигурност

НАЛОЖЕН ПЛАТЕЖ

плащане при доставка

Доставка

УСЛОВИЯ НА ДОСТАВКА

Стоките поръчани от нашия сайт, се доставят с куриер  до адреса, указан при заявката или от наш представител. След телефонен разговор за потвърждaване на Вашата поръчка продуктите биват предадени на куриер.

Плащането може се извършва по няколко начина.

1. В БРОЙ при доставката:

 Заплащането на стоката, разходите по доставката ако има такива и други такси ако има такива, става в брой при доставката и получаването й от клиента поръчал стоката или от друго лице от негово име, в случай, че то потвърди получаването и идентичността на поръчаната стока.

2. С БАНКОВ превод:

 Заплащането на стоката и разходите по доставката ако има такива и други такси ако има такива от клиента или от друго лице от негово име, може да стане предварително по банков път, след като се издаде Проформа фактура или Фактура от фирма "ТУУЛС МАРКЕТ БЪЛГАРИЯ" ЕООД, която служи като основание за превода. Стоката се доставя след постъпване на превода по сметка на "ТУУЛС МАРКЕТ БЪЛГАРИЯ" ЕООД

За поръчки над 100 лв доставката е безплатна за територията на страната (България), до 20 кг. и до ОФИС НА КУРИЕР.

Безплатната доставка не важи за стоки с нестандартни размери и форми(Генератори за ток, Пневматични компресори, Стълби, Скелета, Нивелири и мастари над 2 метра(не всички)).

Доставката се извършва с куриер от 9.00 до 17.30 часа. В събота до 14.00 часа.

За доставка във фиксирано време (във, преди и след конкретен час (+ - 30 мин.)) се заплаща допълнително (след телефонен разговор се уточнява сумата) .

Доставки не се извършват в Неделя и официални празници.

Продуктите се изпращат само след потвърждение от клиента.

Потвърждение на поръчки се извършва от 9:00 до 18:00 часа в работни дни

СРОК НА ДОСТАВКА

За наличните на склад артикули е в зависимост от зоната, в която попада Вашето населено място зависи срокът за доставка след предаване на пратката на куриерската служба. Срокът за доставка е между 1 и 3 работни дни за различните населени места.

За неналичните на склад артикули изискващи поръчка и доставка от производител или вносител сроковете се уточняват чрез телефонен разговор.

За неналични на склад артикули изискващи внос от чужбина сроковете се уточняват чрез телефонен разговор.

При потвърждаване на поръчката Ви, ще бъдете уведомени за точната дата на доставката.