Цена и Доставка

провери по телефона

ОБАДЕТЕ НИ СЕ

Сигурен сайт

100% сигурност

НАЛОЖЕН ПЛАТЕЖ

плащане при доставка

Как да регистрирам закупен инструмент или батерия на Bosch?

Как да регистрирам закупен инструмент или батерия на Bosch?

Ще дадем пример с регистрирането на електроинструмент стъпка по-стъпка, за да стане разбираемо и лесно за всеки потребител.

Всеки закупил електроинструмент на марката Bosch, трябва да получи към него и коректно попълнена  Гаранционна карта.

гаранционната карта изглежда така:

garancionna karta za elektroinstrument Bosch

След като имате попълнена гаранционна карта започвате процедурата по регистрирането и удължаването на гаранцията както следва:

1.След като сте пред компютър, отваряте браузър с който работите (Internet Explorer, Mozila FireFox, Google Chrome и др.) и набирате в полето сайта на производитея, а именно bosch.bg и активирате полето "За бизнеса" и подкатегорията "професионални електроинструменти".

web sait na bosch bulgaria

2. Вече правите поредната стъпка към удължаването на гаранцията. Активирате полето "Сервиз" и от падащато меню избирате полето "Гаранция".

удължаване на гаранцията на електроинструменти бош

3.Вече сте активирали полето "Гаранция" и сте в следващия прозорец, скролвате с мишката надолу и стигате до полето "Към удължаване на гаранцията".

гаранция бош

4. В този прозорец има два варианта, единият е ако имате вече регистрация и другият е ако ще си правите регистрация за първи път. Ще Ви напътстваме към следващите стъпки с които ще удължим гаранцията и създадем акаунт.

гаранция бош регистрация

5. В случай че нямате направена регистрация, пристъпваме към нея като активираме бутона "Към регистрация".

регистриране на гаранция бош

6.След като активирате бутона "Към регистрация", отивате в прозорец в който има падащо меню, от което трябва да изберете дали сте частен потребител или професионален потребител(фирма).

бош гаранция удължаване

7.След като активирате "Частен потребител" например, ще се появят още полета които ще трябва да попълните. Попълвате нужната информация, прочитате внимателно указанията за защита на данните и активирате прозорчето същото правите и с прозорчето за условията на 3 годишната гаранция.Когато сте готови активирате бутона "Преминете към стъпка 2".

бош удължена гаранция попълване на полетата

8. В този прозорец попълвате информация за Вас. Когато сте готови активирате бутона "Преминете към стъпка 3".

бош удължаване на гаранцията, преминаване към стъпка 2

9. Вече сте в трета стъпка и приключвате регистрацията, само трябва да изберете сферата на работа в която сте. След което активирате бутона "Приключете регистрацията".

бош удължаване на гаранцията в прозореца със стъпка 3

10. Вече сте направили регистрация и сте приключили всички стъпки.

бош удължаване на гаранцията, приключване на регистрацията с лични данни

11. След като сте направили успешно регистрацията, ще получите автоматично от системата на Бош имейл, с който ше активирате чрез линк Вашия акаунт от имейл-ът с който сте се регистрирали.

бош удължаване на гаранцията, активиране на акаунта чрез линк от системата на бош

12. След като акаунта вече е активиран, можете да влезнете в своя профил като попълните полетата.

бош удължаване на гаранцията, влизане в създадения акаунт

13. Вече сте в своя профил и пристъпвате към полето "Регистриране на нов инструмент". Тук сме описали последователността и нагледно е показано коя информация е нужна за регистрирането на инструмента.

бош удължаване на гаранцията, в профила

14. След като сте попълнили правилно информацията и сте натиснали бутона "Регистриране на продукт" имате и сертификат за удължената гаранция.

бош удължаване на гаранцията, регистриране на нов инструмент

15. Вече имате сертификат за удължена гаранция, който прикрепяте към гаранционната карта и при нужда с тях постъпва в сервиз.

бош удължена гаранция, сертификат

Надяваме се да сме Ви били позезни с информацията която предоставихме. За всякаква допълнителна информация сме насреща.

Може да се свържете с нас на office@toolsmarket.bg или на посочения телефон 0876 99 32 39.

В предлагания асортимент продукти са възможни различия, както в показания снимков материал така и в данните които са посочени. ToolsMarket.Bg запазва правото си на промени в изображението на техниката, оборудването на техниката, цената на продукта както и допълнителните принадлежности които се предлагат.