Цена и Доставка

провери по телефона

ОБАДЕТЕ НИ СЕ

Сигурен сайт

100% сигурност

НАЛОЖЕН ПЛАТЕЖ

плащане при доставка

SPARKY

Професионализъм и отлични постижения

С над 50-годишен опит и производствени мощности на площ 40 акра, заедно с висококвалифицираните служители, SPARKY продължава да създава висококачествени електроинструменти със собствен дизайн, което утвърди компанията като един от лидерите на пазара на електроинструменти в световен мащаб.
SPARKY GROUP е с ясна стратегия за растеж и фокусира своя работен и идеен потенциал в постигане на отлично качество, атрактивни продукти и услуги. Този утвърден план води до устойчив растеж на гамата от над 200 електроинструменти и аксесоари, които формират линията продукти SPARKY Professional. Понастоящем в SPARKY GROUP работят над 2000 души.

Продукти Спарки - прецизност и качество

Мащабният европейски завод на SPARKY притежава модерни автоматизирани монтажни линии, които гарантират гъвкавост в производството и 100% контрол върху качеството. На място се произвеждат и всички основни компоненти като електромотори, предавки, черупки и редуктори. 
Тази уникална затворена система на продукцията, от изходните суровини до крайния продукт обезпечава качеството от самото начало на целия производствен цикъл.
С постоянните инвестиции и развойна дейност се модернизират производствените мощности и процеси, което позволява на SPARKY да се концентрира върху качеството на всички произведени детайли и крайни продукти. 
Този принцип на завършен производствен цикъл гарантира, че само най-качествените продукти ще достигнат до клиентите.

Електроинструменти Спарки - надеждност и производителност

Текущата продуктова гама на SPARKY надхвърля 200 електроинструменти и аксесоари, които са проектирани да посрещнат и най-тежките и агресивните работни условия в строителството и инженерните дейности.
Съпътстващите дейности по тестване и подобрения в ергономията и дизайна (подпомогнати от собствената база за бързо прототипиране) и затворения цикъл на производство, гарантират че продуктите на SPARKY ще продължат да покриват и най-високите стандарти, което ги прави предпочитан избор търговците.

Гаранционни условия

3 години удължена гаранция HD PROFESSIONAL

3 години удължена гаранция на електроинструменти от синята серия./Важи след РЕГИСТРАЦИЯ/

Регистрирайте тук Вашия професионалeн електроинструмент от HD серия в срок от 14 дни от датата на закупуването му и ще получите безплатно 3 години гаранция. http://sparky.eu/bg/service/extended-guarantee/register.html

Каталози

   

 

Филтрирайте търсенето