Цена и Доставка

провери по телефона

ОБАДЕТЕ НИ СЕ

Сигурен сайт

100% сигурност

НАЛОЖЕН ПЛАТЕЖ

плащане при доставка

MAX RB441T Пистолет за връзване на арматура с батерия

Click image for Gallery

Модел: RB 441 Т
Наличност: Наличен
Бр: +
-
  - ИЛИ -  

Спести време и пари-Увеличи производителността.

Навсякъде където арматура се използва за укрепване на структурната цялост на стоманобетонова конструкция се изисква връзването й, при различните етапи на строителството. Пистолетите на Max са широко използвани в строителство и промишлеността. Max  сигурен помощник в работота с арматура на всички нива по времена работа. От опита си на почти 20-те години в които работят, Max са разработили първата машина на батерия за връзване на арматура в света. Max допринася за развитието на индустрията с иновативни технологии за производство. С инструментите на Max производствените процеси стават по-лесно и по-бързо като се спестяват значителни средства и време.

Доказано е че работата с акумулаторните пистолети за връзване на арматура на лидра в бранша Max Rebar Tier-Japan, значително намалява риска от травми в ръцете и гърба. Наличието на свободна ръка при връзване дава по-голяма сигурност при работа. 

В сравнение с традиционния начин на връзване(ръчно), работата с Max показва значително намаляване разходите за труд за сметка на производителността, която е с до 5 пъти по-голяма спрямо традиционния начин,при проведените тестове. 

Общият диаметър на арматурата при която работи пистолета е от 20мм до 44мм. MAX RB441T работи с тел TW898 с дебелина 0,8мм, като приблизителния брой бръзки които прави е 240 при превързване на арматурата.

В комплекта с пистолета идва две сменяеми батерии, които осигуряват почти непрекъсната работа на инструмента по време нa използването му. Лекият, издръжлив и херметичен корпус осигурява надеждна защита на пистолетния механизъм срещу механични повреди и срещу проникване на прах и мръсотия.

Направените няколко малки подобрения спрямо предишния модел доведоха до по-надеждна работа, по-лесен за използване и по-продуктивен.

По-големи и мощни акумулаторни батерии.
Мощен и издръжлив безчетков мотор.
По-здрав корпус от композитни материали по-износоустойчиви.
Функция за автоматично изключване.

Процесът на връзване на арматурата с MAX RB441Т става бързо и качествено, мощен усукващ механизъм осигурява качествен възел. Този пистолет значително увеличава темповете на производство и намалява разходите за персонал поради високата си ефективност и лекота на работа. Ниска консумация на тел с купчина армировка,  го прави икономично решение за всяка стоманобетонна продукция.

 

 

Намалява времето за връзване

5 пъти по-бързо от връзване на ръка. Прави връзка за по-малко от секунда с необходимата здравина.С увеличаване на производителността спестявате време и пари.

По-голям капацитет на батерията

Благодарение на Lithium-ion батерията RB441Т приблизително прави около 40000 връзки с един заряд на батерията.По-бързото време за зареждане значи по-висока производителност на труда.Също така Lithium-ion батериите нямат Memory ефект и могат да се зареждат по всяко време.

 

Безчетков мотор 

Безчетковите мотори дават по-висока и дълготрайна ефективност.С до 35% повече спрямо старите модели.Освен това не изискват сервизиране, причина за което е триенето с четките и зацапване на комутатора.

Намалява риска от здравословни проблеми

Просто натискате спусъка-тази проста операция предотвратява риска от увреждане на сухожилията и ставите.

 

Удължител който предпазва от травми областа в кръста.

Области на приложение

Връзване на основа в заводски условия   Връзване на колона в заводски условия  Полагане на фундамент

      

Основа на складово помещение               Мостови и пътни съоръжения                   Отоплителни инсталации  основата

      

В предлагания асортимент продукти са възможни различия, както в показания снимков материал, така и в данните, които са посочени. ToolsMarket.Bg запазва правото си на промени в изображението на техниката, оборудването на техниката, цената на продукта, както и допълнителните принадлежности, които се предлагат.

Оценете


Вашето име:

Вашето мнение: Важно: HTML is not translated!

Рейтинг: Лош           Добър

Въведете кода от картинката:Лесна поръчка

MAX RB441T Пистолет за връзване на арматура с батерия × 1 бр.