Цена и Доставка

провери по телефона

ОБАДЕТЕ НИ СЕ

Сигурен сайт

100% сигурност

НАЛОЖЕН ПЛАТЕЖ

плащане при доставка

Моторна коса STIHL FS 260

Click image for Gallery

Описание:

Моторна коса STIHL FS 260 е подходяща за косене на големи зелени площи. Машината е с едноточкова антивибрационна система, мултифункционална ръкохватка, лостова ръкохватка, двигател 2-MIX и универсален колан ADVANCE. STIHL FS 260 е здрава и мощна машина за отстраняване на плевели и рязане на дървесни култури. Резервоар за гориво с голяма вместимост и въздушен филтър с дълъг живот. Ергономичната лостова ръкохватка може да се регулира индивидуално без помощта на инструмент, посредством крилчата гайка. С ръчна горивоподкачваща помпа с която се подава бензин в карбуратора. В резултат на това при запалване след дълъг период, в който машината не е работила, се намалява броят на изтеглянията на стартерното въже. 

Машината работи с корда с размер Ф 2,7/3,0/3,3/4,0 mm, която може да бъде закупена допълнително.

 

Универсален презрамен колан ADVANCEУниверсален презрамен колан ADVANCE

Много ергономичен, удобен и лек презрамен колан, облекчаващ работата с моторна коса или храсторез. Може да бъде доокомплектован с допълнителен колан и раница за инструменти.

 

 

 

Двигател 2-MIX на STIHL с принцип на продухванеДвигател 2-MIX на STIHL с принцип на продухване

Двутактовият двигател на STIHL с технология 2-MIX осигурява висока мощност и голяма производителност при работа като едновременно с това разходът му на гориво е с до 20% по-нисък в сравнение с двутактовите двигатели на STIHL със същата мощност, но без технология 2-МІХ. Той съчетава 4-канален цилиндър с принцип на продухване. Нивото на вредните емисии също е намалено с до 70%, в резултат на което той е в съответствие със строгите норми за отпадни газове EU II. (подобно на снимката)

 

 

Резервоар за гориво с голяма вместимостРезервоар за гориво с голяма вместимост

Прозрачният резервоар за гориво с вместимост 0,75 л гарантира дълги работни интервали без спиране на работата за зареждане. Нивото на запълване се вижда добре от вън. Големият, лесно достъпен отвор на резервоара улеснява допълнително зареждането с гориво. (подобно на снимката)

 

 

 

Въздушен филтър с дълъг животВъздушен филтър с дълъг живот

Лесно достъпният хартиен филтър с дълъг живот осигурява удължени интервали на смяна на филтъра. (подобно на снимката)

 

 

 

Летен и зимен режим на работаЛетен и зимен режим на работа

Преминаването от летен към зимен работен режим става лесно и бързо посредством плъзгач. При зимен режим на работа се предотвратява обледеняването на въздушния филтър и карбуратора. (подобно на снимката)

 

 

 

Ергономична лостова ръкохваткаЕргономична лостова ръкохватка

По време на косене лостовата ръкохватка дава възможност за естествено движение на косата. Регулира се много лесно с помощта на крилчата гайка. Лостовата ръкохватка е подходяща, когато трябва да се окосят по-големи площи. (подобно на снимката)

 

 

 

Антивибрационна система на STIHLАнтивибрационна система на STIHL

Уредите за поддръжка на зелени площи също са оборудвани с антивибрационна система. Гумени тампони намаляват вибрациите, които се предават от двигателя и въртящия се режещ инструмент към ръкохватката и тя е с много ниско ниво на вибрации, в резултат на което работите с уреда комфортно и с минимално усилие.

 

 

 

Мултифункционална ръкохваткаМултифункционална ръкохватка

Всички командни елементи за управление на двигателя се управляват само с една ръка, в резултат на което управлението на уреда е лесно и надеждно. (подобно на снимката)

 

 

 

Регулиране на ръкохватката без инструментРегулиране на ръкохватката без инструмент

Ергономичната ръкохватка може да се регулира индивидуално без помощта на инструмент, посредством крилчата гайка. (на снимката е показан храсторез)

 

 

Ръчна горивоподкачваща помпаРъчна горивоподкачваща помпа

С натискане на ръчната горивоподкачваща помпа се подава бензин в карбуратора. В резултат на което при запалване след дълъг период, в който машината не е била използвана, се намалява броят на изтеглянията на стартерното въже. (подобно на снимката)

 

 

 

Предпазни очилаПредпазни очила

За Вашата безопасност при работа в серийната окомплектовка на уреда са включени и предпазни очила. Не се запотяват и имат широка странична защита. (подобно на снимката)

 

 

В предлагания асортимент продукти са възможни различия, както в показания снимков материал, така и в данните, които са посочени. ToolsMarket.Bg запазва правото си на промени в изображението на техниката, оборудването на техниката, цената на продукта, както и допълнителните принадлежности, които се предлагат.

Оценете


Вашето име:

Вашето мнение: Важно: HTML is not translated!

Рейтинг: Лош           Добър

Въведете кода от картинката:Лесна поръчка

Моторна коса STIHL FS 260 × 1 бр.