Цена и Доставка

провери по телефона

ОБАДЕТЕ НИ СЕ

0894 313 879

Сигурен сайт

100% сигурност

НАЛОЖЕН ПЛАТЕЖ

плащане при доставка

Моторна ножица за жив плет STIHL HS 45

Click image for Gallery

Модел: 42280112926
Наличност: Наличен
Цена: Наличен 448.00 лв.
Бр: +
-
  - ИЛИ -  

 

Описание:

Ножицата за жив плет STIHL HS 45 е изключително лека моторна ножица за жив плет, която може да се използва за поддръжка на храсти в градината и двора. Подходяща е за подрязване или дооформяне на ниски живи плетове и декоративни храсти или такива с височина до гърдите на работещия. Специалната геометрия на ножа осигурява чисто и прецизно рязане. Двустранно режещият нож е заточен едностранно. STIHL ElastoStart. Интегрирано в ръкохватката ухо за закачане, електронен запалителен модул, ръчна горивоподкачваща помпа, дълготрайна филтрираща система и антивибрационна система STIHL. С ножиците за жив плет STIHL с двустранно режещ нож постигате отлични резултати както при хоризонтално, така и при вертикално рязане.

Технически данни :

Мощност kW/к.с.                                               0,75/1
Работен обем см³                                    27,2
Тегло кг 1)                                      4,7
Ниво на звуково налягане dB(A) 2) 97
Ниво на звукова мощност dB(A) 2) 107
Ниво на вибрации ляво/дясно м/сек² 3) 10/9
Обща дължина cм 95
Брой ходове 1/min 3 800
Дължина на рязане см 45
Разстояние между зъбите мм 30

Едностранно заточен режещ нож  Едностранно заточен режещ нож

Двустранно режещият нож е заточен едностранно. Специалната геометрия на зъбите осигурява добра производителност на рязане. (подобно на снимката)

 

 

 

STIHL ElastoStart  STIHL ElastoStart

Поради голямата компресия при запалване на двутактов двигател възниква съпротивление, което натоварва мускулите и ставите. Омекотяващият елемент в специалната ръкохватка ElastoStart значително намалява усилието при запалване. Това спомага за лесно стартиране. (подобно на снимката)

 

Двустранно режещ нож  Двустранно режещ нож

С ножиците за жив плет STIHL с двустранно режещ нож постигате отлични резултати както при хоризонтално, така и при вертикално рязане. Благодарение на двете режещи страни на ножа оптимално оформяте живия плет по краища и ъгли. (подобно на снимката)

 

Интегрирано в ръкохватката ухо за закачане  Интегрирано в ръкохватката ухо за закачане

Осигурява компактно съхранение на акумулаторните ножици за жив плет като бъдат закачени на стена. (подобно на снимката)

 

 

Електронен запалителен модул  Електронен запалителен модул

Изцяло капсулованият електронен запалителен модул гарантира лесно стартиране и безпроблемна работа на двигателя. Това води до по-добро изгаряне на бензина и по-ниски стойности на вредните емисии. (подобно на снимката)

 

 

Ръчна горивоподкачваща помпа  Ръчна горивоподкачваща помпа

С натискане на ръчната горивоподкачваща помпа се подава бензин в карбуратора. По този начин, след дълъг период, в който машината не е била използвана, се намалява броят на изтеглянията на стартерното въже, необходими за запалване на двигателя. (подобно на снимката)

 

 

Антивибрационна система STIHL  Антивибрационна система STIHL

Гумени тампони, респ. стоманени пружини свеждат до минимум вибрациите, предавани към ръкохватките, което осигурява работа с минимално усилие. На снимката е показан модел HS 81. (подобно на снимката)

 

Дълготрайна филтрираща система  Дълготрайна филтрираща система

Осигурява дълги интервали между почистванията на филтъра и надеждна защита на задвижващия механизъм. (подобно на снимката)

 

 

 

В предлагания асортимент продукти са възможни различия, както в показания снимков материал, така и в данните, които са посочени. ToolsMarket.Bg запазва правото си на промени в изображението на техниката, оборудването на техниката, цената на продукта, както и допълнителните принадлежности, които се предлагат.

Оценете


Вашето име:

Вашето мнение: Важно: HTML is not translated!

Рейтинг: Лош           Добър

Въведете кода от картинката:Лесна поръчка

Моторна ножица за жив плет STIHL HS 45 × 1 бр.

Цена 448.00 лв.