Цена и Доставка

провери по телефона

ОБАДЕТЕ НИ СЕ

Сигурен сайт

100% сигурност

НАЛОЖЕН ПЛАТЕЖ

плащане при доставка

Верижен трион бензинов Husqvarna 346XP

Click image for Gallery

Модел: 115 HSQ 152
Наличност: Не е налична
Бр: +
-
  - ИЛИ -  

Описание на Husqvarna 346XP 

HUSQVARNA 346 XP е изключително здрав и надежден моторен трион, предназначен за професионална работа.Комбинацията от бързо ускорение, максимална мощност и висок въртящ момент дават най-висока производителност в този клас.Оборудван със система за центробежно пречистване на въздуха Air Injection® увеличаваща интервалите на почистване на въздушният филтър и Smart Start® система за лесно стартиране.

Характеристика и предимства на Husqvarna 346XP 

  • Бърз демонтаж на въздушния филтър - Лесно освобождаване и монтиране на въздушния филтър при почистване.
  • Лесна за отваряне капачка на резервоара - Когато трябва да презаредите, капачката на резервоара се отваря и затваря лесно.
  • X-Torq® - Осигурява ниска консумация на гориво и по-малко вредни емисии. Отговаря на най-строгите изисквания за опазване на околната среда.
  • Air Injection - Система за центробежно пречистване на въздуха, увеличаване на интервалите между почистванията на въздушния филтър и намаляване на износването.
  • Smart Start®  - Двигателят и стартерът са конструирани по такъв начин, че машината стартира бързо и с минимални усилия. Съпротивлението на стартерното въже е намалено с 40%.
  • Автоматичен старт/стоп ключ - Стоп ключът автоматично се връща в изходно положение, като по този начин улеснява следващото стартиране.
  • LowVib® - Ефективни тампони, абсорбиращи вибрациите и щадящи ръцете на оператора.
  • Инерционна спирачка - Ефективна инерционна спирачка на веригата.

Забележка: В предлагания асортимент продукти са възможни различия, както в показания снимков материал така и в данните които са посочени. ToolsMarket.Bg запазва правото си на промени в изображението на техниката, оборудването на техниката, цената на продукта както и допълнителните принадлежности които се предлагат.

Оценете


Вашето име:

Вашето мнение: Важно: HTML is not translated!

Рейтинг: Лош           Добър

Въведете кода от картинката: